Hovedinnhold

This information is not available in English.

 

You may find relevant information in the section Doing Business in Norway

 

Otherwise check out the A-Z-index page

Print

Skjema og tjenester

Hvordan kan jeg finne skjemaet jeg leter etter?

Den enkleste måten å finne et skjema eller en tjeneste på, er å skrive inn skjemanummer eller navn i søkefeltet som heter Søk i listen.

Dette søkefeltet finner du på venstre side når du går inn i menyen Skjema og tjenester.

Søkefeltet kommer med forslag når du begynner å skrive i det. Slik at hvis du ikke er helt sikker på navnet til skjemaet, kan du forsøke å søke på deler av navnet.

Du kan også gjøre sorteringer ved å velge Tema og fra hvilken Tjenesteeier/etat. Leter du for eksempel etter et skjema som skal sendes til Skatteeaten, så velger du Skatteetaten i lista.

Hvorfor er ikke knappen Videre til signering aktiv?

Det kan være at du ikke har kontrollert skjema og vedlegg.

Gå inn på fanen Oversikt – skjema og vedlegg som du finner oppe til venstre. Nede til venstre finner du en Kontroller alle -knapp (scroll ned hvis du har mange vedlegg for å finne knappen).

Når hovedskjemaet og eventuelle vedlegg er kontrollert uten feil og mangler, vil knappen Videre til signering bli aktiv.

Hvorfor er ikke knappen Signer og send inn aktiv?

Dersom knappen Signer og send inn ikke er aktiv, kan årsaken være at du mangler rettighet til å signere/sende inn skjemaet.

Se litt lengre opp på siden, her vil du eventuelt få beskjed dersom du mangler rettighet til signering/innsending.

Får du beskjed om at du mangler rettighet, må du etterspørre flere rettigheter eller be en annen person med rettighet signere/sende inn skjemaet.