Slik logger du inn i Altinn

Du kan logge inn på to måter. Enten ved å trykke på nøkkelhullet øverst til høyre på denne siden, eller gå til forsiden.

Utgående innloggingsmetoder

Her finner du informasjon om utgående innloggingsmetoder: Altinn kodebrev, sms-kode, passord og virksomhetssertifikat på altinn.no.

Diverse om innlogging

Her vil du finne ulike problemstillinger som kan dukke opp når det gjelder alternativ innlogging i Altinn.

Se opp for svindelforsøk

Vi opplever daglig at brukere mottar meldinger på SMS eller e-post fra aktører som utgir seg for å være Altinn. Formålet med de falske e-postene er å lure til seg sensitiv informasjon eller penger fra deg. Vi har samlet noen råd som kan hjelpe deg å identifisere falske meldinger.

Åpne kontaktskjema