For å kunne registrere datasystem må du ha rollen Tilgangsstyring. Pass på at du er inne på riktig aktør, gå til profil og du kan registrere datasystem under Avanserte innstillinger → Registrer datasystem.

Når du har fylt ut påkrevde felt vil det dukke opp et ID-nummer i listen under. ID-nummeret og passordet du har laget skal legges inn i datasystemet du bruker. Er du usikker på hvor dette gjøres må du kontakte datasystemleverandøren.