Hovedinnhold
Skriv ut

Vellykket samordning av informasjonsportaler

Sidene som gir hjelp og veiledning til små og mellomstore bedrifter brukes av langt flere etter at de ble samlet i Altinn.

En samordna informasjonsportal i altinn.no har gjort det betydelig enklere for bedriftsetablerere og andre å finne informasjonen de er på jakt etter. Det viser trafikktallene på sider som tidligere har ligget i andre portaler, som for eksempel Bedin.

Statistikken for utvalgte sider som tidligere lå hos Bedin, viser ei stigning i besøkstall på 48 prosent fra 2011 til 2012 for de to første aktuelle månedene. Enda mer markant er økningen for sider som er flytta fra Bedriftshjelp til Altinn. Her er trafikken økt med formidable 1315 prosent. Til og med informasjonssider som har ligget i Altinn i mange år, nyter godt av et større fellesskap. Besøk på disse sidene har økt med nesten 30 prosent hittil i år.

Farmandprisen

Altinn er fortsatt mest kjent som løsning for innsending av offentlige skjemaer. Under kåringa av Farmandprisen sist torsdag ble Altinn-portalen for første gang vurdert som eget nettsted, sammen med landets beste og mest avanserte portaler, og kom på tredjeplass blant de nominerte i åpen klasse.

Les hele artikkelen her

Del på:

Publisert 16.03.2012