Starte og drive bedrift

E-guide serveringsbransjen

Skal du starte i serveringsbransjen?

I vår e-guide får du en oversikt over hvilke regler du må forholde deg til når du skal starte og drive en restaurant, kafé/kro, gatekjøkken/fastfood, kantine, catering, nattklubb/pub/bar, matvogn/foodtruck eller markedsbod. 

Start Guide

Siste nytt

Nye endringar i regelverket for drosjer

– Regjeringa ønsker eit betre drosjetilbod til passasjerar i heile landet. Folk forventar gode dør-til-dør-tenester, og vi må sjå moglegheitene som ligg i ny teknologi. Endringane i samband med drosjeregelverket er no på plass.

Vis alle nyheter

Trenger du hjelp?

Våre bedriftsveiledere sitter klar for å svare på spørsmål om å starte og drive bedrift i Norge. Tjenesten er gratis.

Telefonnummer til Altinn brukerservice 800 33 840 Skriv til oss
Åpne kontaktskjema